Bun Venit
Informatie
Admiterea
Proces educational
Specialitatile
Activitati extracurriculare
  Sport
  TVC
  Concurs de creatie
  Miss Colegiu
  Balul Bobocilor
  Lunarul de inverzire a plaiului
  Protectia naturii si a mediului
Management al Calitatii
Acte normative
Biblioteca
Galerie
Absolventi
HR - posturi vacante
Forum
Contacte
 

IP-ul meu 3.236.214.224
 


"Ziua Protectiei Naturii si a Mediului"

Ziua mondiala a Mediului a fost instituita la 5 iunie de Asambleea Generala a Natiunilor Unite pentru celebrarea Conferintei "Ecologia Umana" de la Stocholm si reprezinta elementul cel mai important al Programului Ecologic al Natiunilor Unite (UNEP).

Aceasts zi se sarbatoreste pe 5 iunie a fiecarui an in mai bine de 100 de tari si constituie un prilej pentru institutiile guvernamentale, administratiile locale, asociatiile de tineri, organizatiile non-guvernamentale, intreprinzatori, inclusiv mass-media de a se mobiliza prin manifestari comune menite sa atraga atentia asupra necesitatii protejarii factorilor de mediu. Anul 2010 este dedicat conservarii biodiversitatii cu sloganul "Multitudinea speciilor. O singura planeta. Un singur viitor".

Manifestarile dedicate Zilei Mondiale a Mediului elevii si colaboratorii Colegiului TEHNIC al UTM (or.Chisinau) se inscriu in efortul comun de transmitere catre generatiile viitoare a unui mediu curat si sanatos, cu respectarea celor trei dimensiuni ale dezvoltarii durabile: economica, ecologica si sociala, constituind un exemplu activ de colaborare intre autoritatile administratiei publice centrale si locale si societatea civila.

..::   Copyright © 2016 Colegiul Tehnic al UTM. Toate drepturile rezervate.   ::..